Retourneren-Ruilen

[row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

Retourneren of Ruilen

Als je van ons een artikel ontvangt, willen wij vragen er uiterst zorgvuldig mee om te gaan. Wij raden je aan om onze artikelen, die over het algemeen onderkleding zijn, eerst te passen met daaronder je eigen ondergoed of samen met een hemdje i.v.m. de hygiëne. 
Indien een artikel niet past, of het artikel om welke reden dan ook niet aan je verwachtingen voldoet, dan bestaat de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen na ontvangst te ruilen of te retourneren en gebruik te maken van het herroepingsrecht.

Daarvoor gelden een aantal voorwaarden:

  • Bepaalde artikelen zoals Lipofoam die verzegeld zijn verpakt, zijn om hygiënische redenen uitgesloten van het herroepingsrecht bij verbreking van de verzegelde verpakking en kunnen dan niet meer geretourneerd worden. Artikelen die uitgesloten zijn van het herroepingsrecht worden duidelijk vermeldt in de webshop.
  • Het artikel is ongebruikt en vertoont geen sporen dat het gedragen is (passen mag uiteraard). Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als er vlekken worden geconstateerd of als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd. 
  • Het artikel dient teruggestuurd te worden met alle kaartjes vast aan het artikel en in de bijbehorende verpakking.
  • Het artikel dient naar ons terug verzonden te worden met een bewijs van verzending.
  • De kosten voor het terugsturen van het artikel alsmede het verzendrisico zijn voor eigen rekening van de klant.
  • Na afloop van de retourtermijn (14 dagen) kan het artikel niet meer worden geruild of worden geretourneerd.
  • Voor ruilen of retourneren van een artikel dient het retourformulier volledig ingevuld te worden en dient meegezonden te worden met het artikel welke naar ons wordt teruggestuurd.

In het geval van ruiling van een artikel, nemen wij eenmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel voor onze rekening.

Bij een retour van een artikel, zullen wij na ontvangst van het artikel in goede staat, de betaling z.s.m. doch binnen 14 dagen na ontvangst, overmaken op het bankrekeningnummer waarvan u het artikel inclusief verzendkosten aan ons heeft betaald.

[/col] [col span=”3″ span__sm=”12″]

SNELLE VERZENDING
Wij bieden verschillende verzendmethoden aan om ervoor te zorgen dat u uw pakket zo snel mogelijk ontvangt.

SNEL ANTWOORD
Wij streven er altijd naar om binnen 1 werkdag contact met u op te nemen.

VEILIG & BEVEILIGD WINKELEN
Ons afrekenproces is volledig gecodeerd om ervoor te zorgen dat alle persoonlijke informatie veilig wordt bewaard.

ONDERSTEUNING
Kunt u niet vinden waar u naar op zoek bent? Neem contact met ons op via e-mail (info@queenydollsempire.com) of via socialemedia.

Werkdagen: 9:00 – 21:00 UUR (CET)
Wij helpen u graag!

 

[/col] [/row]