FAQ

[row] [col span__sm=”12″]

Veel gestelde vragen

Mocht het antwoord op jou vragen niet bij de veelgestelde vragen vermeldt staan, stuur ons dan gerust een WhatsApp bericht. Wij beantwoorden deze graag

[gap] [accordion] [accordion-item title=”Betalen, Promotie & Kortingscode”]

How can I pay?
You can pay in several ways.
1. Via iDeal
2. Bancontact
3. We also accept Mastercard, Visacard and American Express.
4. Via Klarna post-payment.

How long will it take for my payment to be processed
If you pay via iDeal the amount is on our account immediately, provided that the payment is done from a Dutch bank account. If you pay for example from a foreign bank account, it may take 1 to 2 working days before the payment is processed by us.

Price information
The prices of QueenyDollsEmpire mentioned on our website are including 21% VAT and excluding shipping costs.

How to use a discount code or promotional code
You can redeem a discount code or promotional code in your shopping cart. You need to fill in the code and click on add.

[/accordion-item] [accordion-item title=”Ordering & Delivery”]

My parcel
You will receive a confirmation e-mail from us when your parcel has actually been shipped.
You can track your package using the Track & Trace code.
The Track & Trace code can be found in the email you receive.

Delivery time
The order will be delivered within 2 to 4 working days in European countries.
Worldwide, this can best be contacted.

*We are not responsible for delays or errors by Post NL.

I have received a product I did not order?
It may happen that you have received a product you did not order. It is best to contact us so that we can solve this as soon as possible.

[/accordion-item] [accordion-item title=”Returning & exchanging”]

Hoe kan ik een product retourneren?
U heeft 14 dagen de tijd vanaf het moment dat u het product heeft ontvangen om het product te retourneren.

Het product dient u “aangetekend” of door toezending van een bewijs van verzending (Track & Trace) naar ons terug te sturen; mits deze retourzending voldoet aan de voorwaarden, zoals vermeldt in onze Algemene Voorwaarden Art. 6 en 7. Ook dient u een volledig ingevuld retourformulier mee te sturen met de retourzending.

Na ontvangst van het product en als deze voldoet aan de voorwaarden “retourneren van producten” vermeldt in onze Algemene Voorwaarden Art. 6 en 7,  zullen wij de betaling inclusief de verzendkosten, uiterlijk binnen veertien dagen aan u terugbetalen. Enkel de kosten voor het terugsturen van het product (van uw adres naar ons adres) zijn voor uw rekening.
Bij een retour, zullen wij de betaling z.s.m. maar binnen 14 dagen na ontvangst, overmaken op het bankrekeningnummer waarvan u het product inclusief verzendkosten aan ons heeft betaald.

Hoe kan ik een product omruilen voor een andere maat of kleur?
U heeft 14 dagen de tijd vanaf het moment dat u het product heeft ontvangen om het product om te ruilen.

Het product dat u wilt ruilen dient u “aangetekend” of door toezending van een bewijs van verzending (Track&Trace) naar ons terug te sturen; mits deze retourzending voldoet aan de voorwaarden “retourneren van producten” vermeldt in onze Algemene Voorwaarden Art. 6 en 7. U draagt zelf de kosten voor de retourzending.

Na ontvangst van het product, zullen wij het nieuwe product in de door u gewenste ander maat of kleur, z.s.m. naar u verzenden doch uiterlijk binnen 14 dagen. Deze verzendkosten nemen wij eenmalig voor onze rekening.

Wij vragen in beide gevallen “retourneren of ruilen” contact met ons op te nemen en een volledig ingevuld retourformulier mee te sturen met uw retourzending naar ons.

 

Algemeen retour adres:
QueenyDollsEmpire
Kustrif 4
8225BA Lelystad  (Dit is geen bezoekadres)                         info@queenydollsempire.nl
Tel: +31623990380 Van 09:00 uur tot 18:00 uur

[/accordion-item] [accordion-item title=”Wat is een Faja en waar wordt het product gemaakt”]

Faja is het Spaanse woord voor korset of drukpak. De Faja is ontstaan in Colombia. Na een cosmetische of esthetische ingreep zoals een liposuctie, buikwandcorrectie, BBL ( Brasilian Butt Lift ) adviseren dokters om een Faja te dragen om de zwelling te verminderen en ervoor te zorgen dat de huid goed naar het spierweefsel trekt.

Het medische gebruik breide zich echter uit tot de algemene vrouwelijke bevolking, omdat Colombiaanse vrouwen zich realiseerde dat de Faja ook kon dienen om hun natuurlijke vormen te accentueren of het dragen ervan na een zwangerschap, kon helpen het oude figuur snel terug te krijgen.

Zo ontstonden er allerlei soorten Fajas en Shapewear en wordt het nu gedragen door miljoenen vrouwen, maar ook mannen wereldwijd die een cosmetische of esthetische ingreep hebben ondergaan en ter correctie van het figuur.
Shapewear zijn allerlei soorten kledingstukken die het figuur accentueren en/of vormen maar er ook voor kunnen zorgen dat u er slanker uitziet.

[/accordion-item] [accordion-item title=”Van welke stof worden Fajas gemaakt”]

De meeste Fajas worden gemaakt van Powernet. Powernet is een complexe compressiestof die een vormend effect van topkwaliteit biedt
Powernet wordt gemaakt met verschillende compressie vormen (Compressie is de druk die het geeft aan het lichaam)
De voering is vaak gemaakt van hypoallergeen Katoen of Cool-touch nylon.

Hoge compressie: geeft hoge druk aan het lichaam tijdens het dragen
Medium compressie: geeft medium druk aan het lichaam tijdens het dragen.

Er zijn ook Fajas gemaakt van Powernet met een gecoate Cool-touch-nylon, wat fris en koel aanvoelt aan de huid.

Ook kan de Powernet stof voorzien zijn van de VITAVIT technologie. Dit zijn microcapsules die tijdens het dragen en in contact komend met de huid, geleidelijk een stof afgeven die de huid hydrateert

[/accordion-item] [accordion-item title=”Wat zijnstage 1 Fajas en stage 2 Fajas”]

Als we het hebben over postoperatieve Fajas, dus de Fajas die men draagt na een cosmetische of esthetische ingreep zoals een liposuctie, buikwandcorrectie, BBL (Brasilian Butt Lift) bestaan deze uit uit 2 soorten, stage 1 en stage 2 genoemd.

Stage 1 zijn de Fajas die in de eerste a twee weken direct na een operatie gedragen worden. De huid is in deze periode erg gevoelig en gezwollen. Deze Fajas geven een medium compressie, die geschikt is om te dragen na de ingreep.

Stage 2 zijn de Fajas die men vanaf 2 weken na de operatie kunt dragen. Deze Fajas zijn van hoge compressie en zullen meer druk aan het lichaam geven. Ze gaan de opbouw van vocht tegen die uw lichaam zal aanmaken, zorgen dat de zwelling vermindert en dienen ook ter ondersteuning dat de huid weer naar het spierweefsel trekt.

[/accordion-item] [accordion-item title=”Hoe kies ik de juiste maat shapewear of Fajas?”]

Door de stof waar Fajas, maar ook Shaperwear kleding van is gemaakt, is het vaak zo dat de maten van de Fajas en  Shapewear kleding anders zullen uitvallen dan de standaard kledingmaten.

Wij willen dan ook adviseren om de relevante lichaamsmaten op te meten en deze te vergelijken met de maten vermeldt op de maattabel van het Shapewear merk van uw keuze, om de juiste maat te kiezen.

Voor meer advies qua de maten of andere vragen over onze producten kun je contact met ons opnemen zodat wij je hiermee kunnen assisteren of in adviseren.

[/accordion-item] [accordion-item title=”Heb ik garantie ?”]

De garantievoorwaarden van onze Fajas en Shapewear zijn van toepassing in die gevallen waarin de sluiting of ritssluiting is beschadigd of de stof is geperforeerd ( defect in de inslag van de stof). De sluitingen hebben een garantie van 20 dagen en de andere concepten hebben een maximale garantie van 24 uur voor verificatie op onvolkomenheden.

[/accordion-item] [/accordion] [/col] [/row]